Technológia

Technológia

Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha.
/Johann Wolfgang von Goethe/

Bútoraink főleg kézzel készülnek, minimális gépesítéssel. Bútoripari viszonylatban kevés, de drága alapanyagokat használunk és nagy hozzáadott értékkel rendelkeznek produktumaink. A tervezésben, kísérletezésekben és gyártásban hosszú évek alatt megszerzett know-how adja a piaci előnyünket, e miatt szeretnek bele ügyfeleink termékeinkbe, így célunk ennek a tudásnak a gyarapítása, a minőség, egyediség és részletgazdagság megjelenítése a bútorainkban és kiegészítőinkben.

„A vevők idővel az árat elfelejtik, de a minőségre emlékeznek.”
/Gucci/

mg6620.jpg

“Az nem igazi luxus bútor, amit az ember nem akar megérinteni.”
/Wenga/

 

Anyagok

Designunkra jellemző, hogy alig, vagy egyáltalán nem használunk „tipikus anyagokat” és „tipikus megoldásokat”.  Látszó felületeken a lehető legkisebb mértékben használunk fát, helyette magas fényű festett felületet, textilbőrt, üveget, tükröt, fémet, kristályokat és egyéb luxusérzetet adó anyagkülönlegességet alkalmazunk. Amikor fát használunk, akkor különleges egzótákat választunk vagy speciális felületkezelt gyönygyházfényényű, vagy aranyozott erezetű fákat alkalmazunk.

A luxus termékeink között megjelennek stilizált klasszikus formák modern anyagokkal, illetve a minimál designra jellemző egyszerű bútorok, melyeket az anyaghasználat tesz díszítetté. A bútorokra jellemzőek a puha, meleg felületek, melyeket a csillogó dekorációs elemek törnek meg. A bőrrel bevont bútorok és a fényes felületek összhangja a luxus egyedi érzését adja.