Értékesítés

Szerelmünk a Wenga

Szenvedélyes kézművesek vagyunk, akik adnak a kézzel fogható minőségre. Hisszük, hogy aprólékosságban rejlik a nagyság titka. Fő tevékenységünk bútorok, bútorkollekciók tervezése és gyártása egyedi Wengás stílusban.

Cégünkről: A Wengát tizennégy év szakmai gyakorlattal indítottuk azzal a céllal, hogy az ügyfeleink által megálmodott egyedi tervezésű bútorokat a legmagasabb minőségi követelmények alapján,kivitelezzük. Mára 35 fő feletti létszámmal - manufaktúrára épülő gyártási rendszerben - személyre szabott szolgáltatásokkal segítjük partnereink belsőépítészeti elképzeléseit megvalósítani. Elsősorban saját tervek alapján dolgozunk a legjobb minőségű olasz, német és magyar alapanyagokból. Szeretjük a kihívásokat, nyitottak vagyunk az új megoldásokra. Célunk olyan enteriőrök létrehozása, melyben a vevők igényei maximálisan teljesülnek. Szakmai fejlődésünkre garancia a folyamatos képzéseken és európai szintű kiállításokon való részvétel. Bútorainkat és kiegészítőinket, mint művészi alkotásokat hozzuk létre és egymáshoz tervezzük, hogy együtt összhangban éljenek a térben.

Szolgáltatásaink: Saját tervezésű bútorkollekciókkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, valamint vállaljuk stílusazonos enteriőrök tervezését és gyártását egyedi igények alapján.