A cégről

Szerelmünk a Wenga

Szenvedélyes kézművesek vagyunk, akik adnak a kézzel fogható minőségre. Hisszük, hogy aprólékosságban rejlik a nagyság titka. Fő tevékenységünk bútorok, bútorkollekciók tervezése és gyártása egyedi Wengás stílusban.

Cégünkről: A Wengát tizennégy év szakmai gyakorlattal indítottuk azzal a céllal, hogy az ügyfeleink által megálmodott egyedi tervezésű bútorokat a legmagasabb minőségi követelmények alapján,kivitelezzük. Mára 35 fő feletti létszámmal - manufaktúrára épülő gyártási rendszerben - személyre szabott szolgáltatásokkal segítjük partnereink belsőépítészeti elképzeléseit megvalósítani. Elsősorban saját tervek alapján dolgozunk a legjobb minőségű olasz, német és magyar alapanyagokból. Szeretjük a kihívásokat, nyitottak vagyunk az új megoldásokra. Célunk olyan enteriőrök létrehozása, melyben a vevők igényei maximálisan teljesülnek. Szakmai fejlődésünkre garancia a folyamatos képzéseken és európai szintű kiállításokon való részvétel. Bútorainkat és kiegészítőinket, mint művészi alkotásokat hozzuk létre és egymáshoz tervezzük, hogy együtt összhangban éljenek a térben.

Szolgáltatásaink: Saját tervezésű bútorkollekciókkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, valamint vállaljuk stílusazonos enteriőrök tervezését és gyártását egyedi igények alapján.

A különleges, személyre szabott luxus design mindig egyedi alkotás,
nem lehet recept alapján megvalósítani.”
/Wenga/
 

Cégünk egyedi bútorgyártóként indult, több mint tíz év szakmai tapasztalat után kezdtünk bele a komolyabb tervezésbe. Először az egyedi munkák igényeltek kisebb-nagyobb tervezési feladatokat és egyre komplexebb szakmai megoldásokat. Tapasztalatot gyűjtöttünk az intarziák és marketériák készítésében, hajlított és furnérozott felületek gyártásában. 

Ahogy teltek az évek és a cég nagyobb nevet szerzett magának a szakmában, rengeteg kihívásokkal teli, ám szakmailag annál szebb munkánk lett. A bonyolultabb feladatok pedig jól képzett szakembergárdát igényeltek mint asztalos, mint kárpitos, felületkezelő, üveg megmunkáló és fémes szakemberek tekintetésben egyaránt. Évek alatt egyedi projekteken megedzett, kiváló csapat állt össze cégünkben, mely már alkalmassá vált a legfinomabb és legösszetettebb feladatok elvégzésére is. Mindez a gárda azonban semmit nem érne, egy remek tervezőcsapat nélkül.

„Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni,
hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.”
/Antoine de Saint-Exupéry/